Anke International Co., Ltd.

Anke International Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Anke
Aantal werknemers: 80~100 mensen
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 50% - 60%
Beschrijving bedrijf

Is het Anke Industriële Vilt één lid van Internationaal Co. van Anke, Ltd in China, dat in productie en R&D van naaldvilt voor de eisen van diverse industrieën gespecialiseerd is.
 

Anke International Co., Ltd.
 

Strekt het Anke Industriële Vilt zich zoals volgend uit:

 

(1) Overdrachtdruk: Voor het Vilt van de de Drukkalender van de Hitteoverdracht, de Persvilt van de Hitteoverdracht.

 

(2) Textielindustrie: Voor het Gebreide Vilt van de Stoffenpers, het Sanforizing van Geweven Stoffenvilt.

 

(3) Andere Industrie: Voor Golfdocument Machinevilt, het Procesvilt van de Aluminiumuitdrijving, het Vilt van Leersammying, Open het NetwerkTransportband van PTFE, Wassende Wasserijriem.

 

Gepersonaliseerde producten en de diensten om klanten van een belangrijk voordeel te voorzien. wegens de hoogte - kwaliteit van onze producten en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in Druk, het Strijken, Verpakking, evenals meer industrieën.


Anke International Co., Ltd.
 

Volgens de verschillende en speciale de industrieëntoepassingen, hebben wij niet alleen weerstand op hoge temperatuur gevoeld en de normale temperatuur gevoeld, maar ook eindeloze (naadloze) gehad gevoeld en gevoelde blad. Wij verbeterden de technologie van productie en werkten de binnen gevoelde structuur van naald bij, zodat heeft ons vilt dergelijke voordelen: weerstand op hoge temperatuur, weinig inkrimping van breedte, weinig verlenging van perimeter, enz.

 

Ons doel is eenvoudig: het beste verkopen dat aan de beste Prijs wordt gevoeld, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

Anke International Co., Ltd.

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Brazilië, Peru, Kenia, India, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.
 
Anke International Co., Ltd.

Anke altijd verbetert de technologie en houdt de hoogte - kwaliteit, de snelle levering. Als u meer gedetailleerde informatie over onze Gevoelde Riem wilt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u. De hoop Anke kan uw goede partner zijn!

Vraag een offerte aan
Veranderingstaal